Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Den Bosch

01

‘s-HERTOGENBOSCH

De eindeloze discussie over Den Bosch of het Bosch van den Hertog maak niet meer uit als je door de straten van deze prachtige stad loopt. Een vestingstad met een rijke historie en verbogen creaturen onder sfeervolle bruggetjes in het centrum van de stad. In tegenstelling tot driehoekgenoten Eindhoven en Tilburg bleven de gebouwen van Den Bosch grotendeels overeind in voor- en tegenspoed. Karakter, in stenen en mensen. 

02

Bollen en BOURGONDIërS

Ze zijn rond of bijna, romig maar niet te zoet van binnen en aan de buitenkant zit dus geen (gewone) chocolade. Je vindt ze overal, in kroegen en barren en (een controverse) meerdere bakkers claimen het originele recept te hebben ontworpen ergens in de familie en-of bakkerstraditie. Bollen die verkocht worden als Bosch maar uit de diepvries komen is een openbaar geheim voor stadsbewoners dus vraag altijd even rond voor je ergens anders koopt dan bij Jan de Groot.  Bier en bitterballen lusten we ook, net als culinair gekwezel en hoogstaand cultureel vermaak met als mooiste voorbeeld toch wel carnaval. 

03

bewegen moeten we allemaal

De Vestingloop, een rugbyclub, een prachtig stukje natuur direct tegen de stad aan (het Bossche Broek), Pilates, yoga, ballet, wandeltochten, binnenvaarten, een zwembad, tennis, hockey, fitness en zo veel meer. Natuurlijk heeft Den Bosch het allemaal!

Een training Pilates of iets anders leuks combineren met een bezoek aan de stad? Dat doe je super makkelijk! Onze locatie is gevestigd in een Rijksmonument dus een stukje cultuur kun je ook afvinken na een bezoek.

Dragon statue in Hertogenbosch Netherlands