Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Privétraining Pilates en meer

Waarom kies je

Privétraining?

01

Onze lessen zijn leuk!

Joseph Pilates (die zijn eigen trainingen geen Pilates noemde) gaf lessen vaak in badkleding of spetterde mensen nat ter inspiratie. Als het ging om vitaliteit en oefening was hij een strenge leermeester maar zag het zelf zo zwaar niet in. Wij geloven dat je moet kunnen lachen tijdens een les zonder dat dit ten koste gaat van de techniek, kwaliteit of uitdaging. Leuk om te weten: we geven ook online les voor als je een keer  zin hebt om thuis te bewegen of als je even de deur niet uit kunt.

Binnen ons rooster met Pilateslessen hanteren we twee stijlen: Pilates Klassiek en Pilates op Popmuziek. Privé- en duettrainingen zijn te volgen in diverse stijlen, met of zonder hulpmiddelen en met of zonder muziek. 

02
100 % Persoonlijke aandacht

Aandacht voor jou, de beweging of positie, je lichaam en hulp om zelf je aandacht te focussen op wat je nodigt hebt om meer te halen uit wat je op dat moment doet. Specifieke trainings- of revalidatiedoelstellingen, muziek, het gebruik van een spiegel of juist niet. Tijdens een privétraining is alles afgestemd op jou. Tijd voor jezelf deluxe en bovendien goed voor lichaam en geest.

03

Meer dan pilates

Joseph Pilates haalde zijn inspiratie uit ballet, zelfverdediging, yoga, fitness, boksen en tal van andere disciplines. Hij vulde dit aan met kennis en inzicht om te komen tot een succesvolle en veilige methode. Trainer Reinder heeft ervaring in uiteenlopende disciplines en gaf daarnaast les en bijscholing aan yoga instructeurs, Pilates lesgevers, fysiotherapeuten en studenten van zowel MBO als HBO sportopleidingen. Kennis, ervaring en een oog voor wat een lijf doet en nodig heeft.

Leuk om te weten, naast technisch trainer is Reinder ook een firecracker op het podium als step en aerodance presenter, gaf hij gastles aan een vooropleiding voor de dansacademie en werkte hij als jurylid.